tag:blogger.com,1999:blog-4588654814761024900.post8235450139179492755..comments2024-03-10T01:56:57.916+02:00Comments on Woodworking in Israel: עיצוב חדש לקרשי חיתוך מעץ שאני בונהיואב ליברמןhttp://www.blogger.com/profile/00620336741976021501noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4588654814761024900.post-41087647966170894892013-06-30T23:02:39.233+03:002013-06-30T23:02:39.233+03:00תודה אלון!תודה אלון!יואב ליברמןhttps://www.blogger.com/profile/00620336741976021501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4588654814761024900.post-70626391843160479462013-06-30T13:47:20.855+03:002013-06-30T13:47:20.855+03:00זה נפלא הקרשי חיתוך
אולי תבוא ותמכור בארץ
אלוןזה נפלא הקרשי חיתוך<br />אולי תבוא ותמכור בארץ<br />אלוןAlon Razgourhttps://www.blogger.com/profile/05435089878563149692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4588654814761024900.post-19088568545346860472013-05-17T23:31:39.947+03:002013-05-17T23:31:39.947+03:00תודה על המחמאות.
לצערי אין אפשרות כרגע לקנות אותם ...תודה על המחמאות.<br />לצערי אין אפשרות כרגע לקנות אותם בארץ. בביקור הבא אבי איתי קרש או שניים, או אף אנסה לבנות כמה במהדורה מיוחדת בזמן הביקור. אשמח אודיע לך עם זה יצא לפועל. יואב ליברמןhttps://www.blogger.com/profile/00620336741976021501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4588654814761024900.post-13020629685816804332013-05-17T23:29:02.143+03:002013-05-17T23:29:02.143+03:00את הקרשים לPod אני בונה מדובדן. דובדבן הוא עץ מצוי...את הקרשים לPod אני בונה מדובדן. דובדבן הוא עץ מצוין לכלי אוכל: קשה, בעל נקבויות סגורות, יפה, ולא אלרגני.<br />את הקרש עם השפה הטבעית שבתמונה בניתי מאגוז. אגוז רך יותר מדובדבן אבל משתלב מאוד יפה במיוחד עם גבינות ולחם. לגבי הגימור.... אני משתמש בשמן פשתן למאכל, כזה שקונים בחניות טבע. זהו שמן צמחי המתקשה לאחר כמה שבועות. הוא מתאים לעץ הרבה יותר מאשר שמן הפרפין. אני מורח את השמן על עץ ובעזרת נייר שיוף מס' 400 מלטש את השטח במה שנקרא Wet Sanding.<br />לאחר השיוף אני מנגב את הקרש מעיסת השמן ואבק העץ ונותן לקרש להתייבש כשבוע שבועיים. <br /> יואב ליברמןhttps://www.blogger.com/profile/00620336741976021501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4588654814761024900.post-800171254551141232013-05-17T17:29:27.858+03:002013-05-17T17:29:27.858+03:00הי יואב,
לא ראיתי בשום מקום - לא פה ולא בווד-וורקר...הי יואב,<br />לא ראיתי בשום מקום - לא פה ולא בווד-וורקר (אולי פספסתי) מאילו עצים הכנת את הקרשים (מה יש לך זמין, שם רחוק?), אילו גימורים יישמת, משהו קטן על הטכניקה....<br />דבר יפה, שיודעים משהו על חומר הגלם ממנו עשוי, ומה נדרש להכינו - נוסף ליופיו נדבך.<br />והקרשים אכן בהחלט יפים. אני אוהב במיוחד את השפה הטבעית. <br />בברכה,<br />יובל איתן<br />yuvaleitan1@gmail.com<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17990824334551893338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4588654814761024900.post-67048160100169773252013-05-17T12:10:38.107+03:002013-05-17T12:10:38.107+03:00מוצר יפהפה, חבל שאין אפשרות לרכוש גם בארץ... מוצר יפהפה, חבל שאין אפשרות לרכוש גם בארץ... חגיתhttps://www.blogger.com/profile/08411794388301985223noreply@blogger.com